top of page
_MG_1601_web.jpg

Fotograf: Linnea Ronström

Om mig

"Småländskan som bodde många år i Stockholm, träffade en härlig gotländska och gifte sig med henne och bor numera med henne och två barn på vackra Gotland."

 

Jag har inte vågat måla i det offentliga innan 

        När jag för några år sedan gick hos en konstnärscoach lärde jag mig otroligt mycket om just detta. Det blev en aha-upplevelse deluxe, och något jag rekommenderar alla som vacklar i någon form av skapande. Det visade sig att det inte räckte att hitta sig själv i livet, man behövde hitta sig själv i konsten också.

        Nu utgår jag bara ifrån vad som påverkar mig, och då mina vänner, blir det ren eufori om ni sen också påverkas av det färdiga verket.

Inspiration

        Jag blir inspirerad av vackra miljöer, nostalgiska minnen och kreativa människor. I mitt målande har jag en förkärlek till naturen, klassiska ting och kontraster. Att skapandet kastar en mellan berg och dalar kan vara slitsamt ibland, men jag älskar det. Med känslokarusellen känner jag att jag lever, och motsatsen skulle ta bort mitt jag. Det finns ingenstans jag är mer jag än vid staffliet, bland alla färger och nyanser.

 

Idéer

        Om du påverkas av mina verk och har ett uppdrag du tror skulle passa så är det bara att höra av sig! För vem vet, din idé kanske påverkar mig också? 

S_sign_arbetskopia_5.png
bottom of page